Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gamers verkneukelen zich: nieuwe rol voor Stefanie Joosten?

Geplaatst opmaandag 8 oktober 2018 - 21:34

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond speelt waarschijnlijk een rol in de langverwachte game Death Stranding.

De rol voor de Limburgse is nog niet officieel bevestigd, maar haar aandeel in de game is al lang onderwerp van gesprek in het wereldje van gameliefhebbers.

Gezicht en vlaggetje
In een nieuwe trailer voor het spel zien deze gamers hun bevestiging: niet alleen menen ze in een van de karakters het gezicht van Joosten te herkennen, ook heeft die figuur een klein Nederlands vlaggetje op het kostuum. En dat kan, zo concluderen zij, alleen maar wijzen op de Nederlandse game-actrice.

Krappe bikini
Het inmiddels 30-jarige fotomodel brak ruim drie jaar geleden door als game-actrice in Metal Gear Solid V. In dat spel huppelt ze als de zwaarbewapende sluipschutster Quiet in een krappe bikini rond, en het zal vooral dat laatste zijn waardoor haar faam in de gamewereld tot grote hoogte is gestegen. Quiet schopte het zelfs tot een actiefiguur waarbij geprobeerd was om de vrouwelijke vormen een beetje natuurlijk te laten lijken.

Lees ook: Maak kennis met actiefiguur Quiet

Mads Mikkelsen
Wat haar rol in Death Stranding zal zijn is nog niet duidelijk. In de trailer is tot nu toe vooral te zien hoe een man met een bijzonder grote rugzak over verschillende terreinen voortploetert. Acteur die wel al bevestigd zijn voor deze game zijn onder meer de bekende filmacteurs Mads Mikkelsen en Lea Seydoux.

Verwachtingen
De verwachtingen voor het spel zijn in ieder geval hooggespannen. Reden daarvoor is de regisseur, die eerst furore maakte met de eerste Metal Gear Solid-spellen maar nu voor het eerst helemaal op eigen gezag een game uitbrengt.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen