Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gamers verkneukelen zich: nieuwe rol voor Stefanie Joosten?

Geplaatst opmaandag 8 oktober 2018 - 21:34

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond speelt waarschijnlijk een rol in de langverwachte game Death Stranding.

De rol voor de Limburgse is nog niet officieel bevestigd, maar haar aandeel in de game is al lang onderwerp van gesprek in het wereldje van gameliefhebbers.

Gezicht en vlaggetje
In een nieuwe trailer voor het spel zien deze gamers hun bevestiging: niet alleen menen ze in een van de karakters het gezicht van Joosten te herkennen, ook heeft die figuur een klein Nederlands vlaggetje op het kostuum. En dat kan, zo concluderen zij, alleen maar wijzen op de Nederlandse game-actrice.

Krappe bikini
Het inmiddels 30-jarige fotomodel brak ruim drie jaar geleden door als game-actrice in Metal Gear Solid V. In dat spel huppelt ze als de zwaarbewapende sluipschutster Quiet in een krappe bikini rond, en het zal vooral dat laatste zijn waardoor haar faam in de gamewereld tot grote hoogte is gestegen. Quiet schopte het zelfs tot een actiefiguur waarbij geprobeerd was om de vrouwelijke vormen een beetje natuurlijk te laten lijken.

Lees ook: Maak kennis met actiefiguur Quiet

Mads Mikkelsen
Wat haar rol in Death Stranding zal zijn is nog niet duidelijk. In de trailer is tot nu toe vooral te zien hoe een man met een bijzonder grote rugzak over verschillende terreinen voortploetert. Acteur die wel al bevestigd zijn voor deze game zijn onder meer de bekende filmacteurs Mads Mikkelsen en Lea Seydoux.

Verwachtingen
De verwachtingen voor het spel zijn in ieder geval hooggespannen. Reden daarvoor is de regisseur, die eerst furore maakte met de eerste Metal Gear Solid-spellen maar nu voor het eerst helemaal op eigen gezag een game uitbrengt.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen