Overslaan en naar de inhoud gaan

Gamers handballen binnenkort met of tegen Luc Steins

Geplaatst opwoensdag 24 juni 2020 - 21:35

Limburgse voetbalfans kunnen sinds jaar en dag hun gamekunsten vertonen via de FIFA-games, maar binnenkort komen ook handballiefhebbers aan hun trekken achter de console.

In november komt de nieuwe handbalgame Handball 21 uit. De kans in groot dat de Limburgse handballer Luc Steins in het spel als speler te kiezen is.

Vier jaar
Na vier jaar heeft de maker van het de handbalgame besloten om een nieuw spel, met daarin nieuwe clubs en spelers toe te voegen. De fabrikant belooft dat je in de nieuwe versie ook online tegen vrienden kunt spelen, en dat je als speler of trainer in de spelmodus je eigen carrière kunt opbouwen.

Vier sterke competities in het spel
Handball 21 heeft de licentie van de vier grootste Europese competities en ruim 1600 handballers. Ook de France competitie maakt deel uit van deze overeenkomst.

Steins als speler in het spel
De kans is dan ook groot dat Luc Steins in de spelmodus gaat verschijnen. Steins speelt sinds 2019 voor de Franse club Fenix Toulouse. De Zuid-Franse club komt uit in de hoogste Franse divisie. Gezien de prestaties van Steins het afgelopen seizoen in de Franse competitie zou het niet verwonderlijk zijn als hij als speler in het computerspel zit.

Lions en Bevo nog onbekend
Het is op dit moment niet bekend of de spelontwikkelaar ook ervoor gekozen heeft om de BENE-League als competitie op te nemen. Mocht dit wel zo zijn dan kan binnenkort thuis vanaf de bank met de Limburgse teams van Lions en Bevo gespeeld worden.

De game verschijnt onder meer voor de PS4 en de Xbox One.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen