Overslaan en naar de inhoud gaan

Gamers handballen binnenkort met of tegen Luc Steins

Geplaatst opwoensdag 24 juni 2020 - 21:35

Limburgse voetbalfans kunnen sinds jaar en dag hun gamekunsten vertonen via de FIFA-games, maar binnenkort komen ook handballiefhebbers aan hun trekken achter de console.

In november komt de nieuwe handbalgame Handball 21 uit. De kans in groot dat de Limburgse handballer Luc Steins in het spel als speler te kiezen is.

Vier jaar
Na vier jaar heeft de maker van het de handbalgame besloten om een nieuw spel, met daarin nieuwe clubs en spelers toe te voegen. De fabrikant belooft dat je in de nieuwe versie ook online tegen vrienden kunt spelen, en dat je als speler of trainer in de spelmodus je eigen carrière kunt opbouwen.

Vier sterke competities in het spel
Handball 21 heeft de licentie van de vier grootste Europese competities en ruim 1600 handballers. Ook de France competitie maakt deel uit van deze overeenkomst.

Steins als speler in het spel
De kans is dan ook groot dat Luc Steins in de spelmodus gaat verschijnen. Steins speelt sinds 2019 voor de Franse club Fenix Toulouse. De Zuid-Franse club komt uit in de hoogste Franse divisie. Gezien de prestaties van Steins het afgelopen seizoen in de Franse competitie zou het niet verwonderlijk zijn als hij als speler in het computerspel zit.

Lions en Bevo nog onbekend
Het is op dit moment niet bekend of de spelontwikkelaar ook ervoor gekozen heeft om de BENE-League als competitie op te nemen. Mocht dit wel zo zijn dan kan binnenkort thuis vanaf de bank met de Limburgse teams van Lions en Bevo gespeeld worden.

De game verschijnt onder meer voor de PS4 en de Xbox One.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen