Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gamemodel Stefanie Joosten naar grote cartoon- en filmbeurs

Geplaatst opdinsdag 19 maart 2019 - 13:23

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond is dit jaar te gast bij de Heroes Dutch Comic Con in Utrecht, een grote cartoon- en filmbeurs.

Fans kunnen daar met het model op de foto of een handtekening bemachtigen.

Quiet
Joosten is vooral bekend als Quiet, de zwijgzame en rondborstige sluipschutter uit de game Metal Gear Solid The Phantom Pain. Voor dit populaire Japanse spel zijn de bewegingen, het lichaam en de gezichtsuitdrukking van de Limburgse gamebabe ingescand. Door haar rol in de populaire Japanse game werd ze wereldberoemd.

Nieuwe beelden
Overigens is Joosten niet alleen te bewonderen in Metal Gear Solid. Ze heeft de stem ingesproken van Sööma, een nieuw karakter dat binnenkort aan de videogeame Spacelords wordt toegevoegd. Op internet circuleren al een paar afbeeldingen van Sööma. Bij de stand van gamemagazine Power Unlimited worden tijdens de Dutch Comic Con nieuwe beelden gepresenteerd.

Lees ook: Nieuwe glansrol voor gamebabe Stefanie Joosten

Film
Joosten is buiten model ook actrice en zangeres. Zo is ze momenteel druk met meerdere projecten in Chili en Japan. Verder heeft ze onlangs in de historische film Tot Inkeer gespeeld.

Lees ook: Model Stefanie Joosten schittert in nieuwe game en film

De Dutch Comic Con vindt op 23 en 24 maart plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen