Overslaan en naar de inhoud gaan

Gamemodel Stefanie Joosten naar grote cartoon- en filmbeurs

Geplaatst opdinsdag 19 maart 2019 - 13:23

Fotomodel en gamebabe Stefanie Joosten uit Roermond is dit jaar te gast bij de Heroes Dutch Comic Con in Utrecht, een grote cartoon- en filmbeurs.

Fans kunnen daar met het model op de foto of een handtekening bemachtigen.

Quiet
Joosten is vooral bekend als Quiet, de zwijgzame en rondborstige sluipschutter uit de game Metal Gear Solid The Phantom Pain. Voor dit populaire Japanse spel zijn de bewegingen, het lichaam en de gezichtsuitdrukking van de Limburgse gamebabe ingescand. Door haar rol in de populaire Japanse game werd ze wereldberoemd.

Nieuwe beelden
Overigens is Joosten niet alleen te bewonderen in Metal Gear Solid. Ze heeft de stem ingesproken van Sööma, een nieuw karakter dat binnenkort aan de videogeame Spacelords wordt toegevoegd. Op internet circuleren al een paar afbeeldingen van Sööma. Bij de stand van gamemagazine Power Unlimited worden tijdens de Dutch Comic Con nieuwe beelden gepresenteerd.

Lees ook: Nieuwe glansrol voor gamebabe Stefanie Joosten

Film
Joosten is buiten model ook actrice en zangeres. Zo is ze momenteel druk met meerdere projecten in Chili en Japan. Verder heeft ze onlangs in de historische film Tot Inkeer gespeeld.

Lees ook: Model Stefanie Joosten schittert in nieuwe game en film

De Dutch Comic Con vindt op 23 en 24 maart plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen