Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaat Verstappen Rosberg opvolgen bij Mercedes?

Geplaatst opvrijdag 2 december 2016 - 15:17

De kans lijkt nihil, maar op sociale media zijn veel mensen er van overtuigd dat maar één man Nico Rosberg kan opvolgen bij Mercedes: Max Verstappen.

De kersverse wereldkampioen kondigde vrijdag verrassend zijn afscheid aan als Formule 1-coureur.

Gissen
En dus komt er een plekje vrij bij het team dat de afgelopen drie jaar de wereldkampioen afleverde. Het grote gissen is daarom inmiddels begonnen en een veelgenoemde naam daarbij is Max Verstappen.

Logisch
De Limburger mag dan al vastliggen voor 2017 bij Red Bull, op sociale media weerhoudt dat de mensen er niet van om Verstappen in verband te brengen met een overstap naar Mercedes. Zowel in Nederland als ver daar buiten noemen mensen Verstappen de meest logische opvolger en wordt er stiekem al gedroomd van een wereldtitel.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ecclestone: Max Verstappen logische opvolger Rosberg
Met Mercedes flirtende Verstappen: 'blij bij Red Bull'
'Verstappen was in Mercedes wereldkampioen geworden'
Jos: Max rijdt in 2017 bij Ferrari, Mercedes of Red Bull
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen