Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaat Van Marwijk met Australië alsnog naar WK?

Geplaatst opvrijdag 29 december 2017 - 17:09

Bert van Marwijk wordt genoemd als mogelijke bondscoach van Australië.

Het land heeft zich gekwalificeerd voor het WK komende zomer in Rusland. Na de kwalificatiereeks werd afscheid genomen van trainer Ange Postecoglou. Voetbal International meldt dat Van Marwijk en ook Louis van Gaal in beeld zijn als opvolger.

De twee Nederlanders zijn niet de enige kandidaten. Volgens VI zijn ook andere trainers in beeld.

Saoedi-Arabië
De coach uit Meerssen loodste Saoedi-Arabië naar het WK, maar toch werd zijn aflopende contract niet verlengd. Later werd hij door de bond teruggevraagd, maar de coach weigerde een terugkeer.

Lijst
Een commissie van de Australische bond buigt zich over de kandidatenlijst. In februari wil de bond de nieuwe oefenmeester presenteren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen