Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaat Roda in zee met deze puissant rijke bekende Vlaming?

Geplaatst opdonderdag 8 februari 2018 - 10:42

De Nederlands-Iraanse zakenman Salar Azimi heeft zijn oog laten vallen op Roda JC. Maar wie is de asielzoeker die het tot een puissant rijke bekende Vlaming heeft weten te schoppen?

Woensdagavond zat hij op de tribune van het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Zat de zakenman hier zijn nieuwe speeltje te bekijken?

Prettig gevoel
Roda-eigenaar Frits Schrouff zei tegen De Limburger dat er gesprekken zijn gevoerd met Azimi. Sterker nog, hij heeft er een prettig gevoel aan over gehouden.

Lees ook: Schatrijke Nederlands-Iraanse zakenman flirt met Roda

Selfmade man
Als dertienjarige jongen kwam hij als asielzoeker vanuit Iran naar Europa. Uiteindelijk strijkt de familie Azimi neer in Zeeuws-Vlaanderen. Na zijn studie begint Azimi als ondernemer. Met zijn bedrijf Trendy Telecom verdiende hij zijn fortuin. Niet geheel onverdienstelijk, voor zijn 29e heeft hij al enkele miljoenen op de bank staan. Maar daar bleef het niet bij. Hij opende ook een hotel in de Zeeuwse plaats Aaldenburg.

Illegale werknemers
Vorig jaar juli kwam zijn hotel in opspraak. Dit nadat de politie en inspecteurs van de Voedsel- en Warenautoriteit zijn hotel binnenvielen in de zoektocht naar illegale werknemers. Er kwamen enkel wat 'kleine overtredingen' aan het licht.

Puissant rijk
Dat Azimi schatrijk is, steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij loopt behoorlijk te koop met zijn rijkdom. Hij rijdt in een peperdure zilverkleurige Lamborghini Aventador. Alleen de uitlaat van de bolide kost al een bescheiden 30.000 euro, zei hij eerder tegen BN De Stem. Verder flaneert hij op feestjes met eenmalig international Royston Drenthe aan zijn zijde en laat hij de champagne graag rijkelijk vloeien. Dure etentjes en decadente feestjes. Het hoort allemaal bij het leven van Azimi.

Kasteelheer
Bij een dure auto hoort natuurlijk ook passend huis. En dat heeft Azimi gevonden in Aaldenburg waar hij in een fraai kasteel woont. Daar woont hij met zijn blonde verloofde Annika de Ruijsscher. Wanneer ze in het huwelijksbootje stappen is niet bekend.

Bekende Vlaming
Samen met zijn verloofde groeide hij uit tot bekende Vlaming. Dit door hun deelname Belgische real life soap The sky is the limit. In het programma, dat uitgezonden werd op de Vlaamse zender Vier, werden rijke Vlamingen gevolgd. De Azimi's waren de eerste Nederlanders in het programma.

NAC
Het is niet voor het eerst dat de zakenman in verband wordt gebracht met een voetbalclub. Vorig jaar dook hij opeens op bij NAC Breda. Niet om de club over te nemen, maar wel om zijn geld te laten rollen. Hij stelde de spelers en staf een premie van 110.000 euro in het vooruitzicht als ze zouden promoveren. Ook aan de fans werd gedacht. Die zou hij dan wel even voorzien van bier en champagne.

Salar Azimi en zijn toekomstige vrouw Annika.

Bod
Woensdagavond, voordat hij naar Roda JC tegen Ajax ging kijken, liet hij nog van zich horen op social media. Hij feliciteerde de nieuwe eigenaar van Oostende, maar wilde vooral even laten weten dat hij een bod had uitgebracht op een andere 'topploeg'. Om welke club het gaat, wil hij vooralsnog niet zeggen.

Opties
Of de openlijke flirt met Roda een vervolg krijgt zal moeten blijken. Azimi lijkt er in ieder geval geen moeite mee te hebben om de Kerkraadse club voor de neus van de Zwitsers-Russische zakenman Aleksei Korotaev weg te kapen. Roda-eigenaar Frits Schrouff wil alle opties open houden.

Lees ook: Roda-investeerder Korotaev mag Dubai nog niet verlaten

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen