Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga jij stemmen? Laat het ons weten!

Geplaatst opmaandag 9 maart 2015 - 16:49

Op woensdag 18 maart mogen we naar de stembus om te stemmen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.

1Limburg is benieuwd hoe belangrijk jij deze verkiezingen vindt.

Laat het weten door onze korte enquête in te vullen. Dat zal niet langer duren dan vijf minuutjes. Meedoen kan nog tot en met zondag 15 maart.

Gesloten
De enquête is gesloten, het is niet meer mogelijk om de vragenlijst in te vullen. Binnenkort volgen de resultaten op 1Limburg.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Enquête: Ruim tweederde vindt Statenverkiezingen belangrijk
Enquête 1Limburg: wie wint de strijd om het provinciehuis?
Enquête: Investering in duurzame energie belangrijk punt
VVD hoopt geen slachtoffer te worden van Verheijen-affaire
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen