Otto Hermans Eerste Kamer

Valkenburger Otto Hermans naar Senaat voor FvD

Otto Hermans uit Valkenburg wordt Eerste Kamerlid voor Forum voor Democratie.

Gedeputeerde Ruud Burlet FvD (22 okt 2019)
Het jaar van: Ruud Burlet

Aan het einde van het jaar blikt L1mburg Centraal met prominente Limburgers terug op het jaar 2019.

Begroting
Provincie trekt stekker uit mediaplatform RadarLimburg

Het online mediaplatform RadarLimburg stopt. De provincie beëindigt de financiële steun die het de afgelopen drie jaar heeft geboden.

Amhaouch: 'Liever discussie vóór verkiezingen'

CDA-Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch uit Panningen had liever gehad dat een discussie binnen het CDA-Limburg over eventueel samen besturen met PVV en Forum voor Democratie vóór de verkiezingen was gevoerd.

Hiddema niet naar Eerste Kamer voor FvD

Tweede Kamerlid Theo Hiddema van Forum voor Democratie (FvD) is niet van plan over te stappen naar de Eerste Kamer.

L1mburg Centraal: Lintjesregen in Limburg

Vrijdag in L1mburg Centraal: Bijna 250 lintjes in Limburg, terug naar acht jaar geleden: Koninginnedag 2011, vrouwen van Handbal Venlo klaar voor de bekerfinale en meer Limburgs nieuws...

Jongste statenlid wil het verschil maken voor mensen

Het kersverse PVV-statenlid Charline Jiménez Hastenrath vindt het een eer om als jongste volksvertegenwoordiger zitting te hebben in het Limburgs Parlement.

FvD-lijsttrekker Burlet: We hebben geen breekpunten

Forum voor Democratie zegt op voorhand geen breekpunten te hebben voor de komende coalitieonderhandelingen op het Limburgs gouvernement.

'Kijken of het onmogelijke te verenigen is in Limburg'

CDA-voorman Ger Koopmans wil zo snel mogelijk aan de slag om te kijken welke coalitie er kan worden gevormd.

Ruud Burlet (FvD): 'Mensen krijgen verandering'

Ruud Burlet uit Geleen, lijsttrekker van Forum voor Democratie in Limburg, noemt het voorlopige verkiezingsresultaat van zijn partij 'ongelooflijk mooi'.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten