Overslaan en naar de inhoud gaan

Fusieplannen voor Citaverde-scholen

Geplaatst opwoensdag 13 september 2017 - 6:29

De scholen van Citaverde gaan misschien fuseren met de onderwijsinstelling Helicon in Noord-Brabant en Gelderland.

De twee schoolbesturen zijn bezig met een onderzoek naar de beste vorm van samenwerking, meldt De Limburger. In een brief aan het personeel laten de besturen weten dat een fusie het meest voor de hand ligt.

Groen
Citaverde en Helicon geven beide 'groen' onderwijs, dat wil zeggen landbouw, natuur en aanverwante opleidingen op mbo- en vmbo-niveau. Citaverde heeft scholen in Horst, Roermond, Nederweert, Maastricht en Heerlen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen