Overslaan en naar de inhoud gaan

Funpop waarschuwt voor warmte: 'Neem zonnebrand mee'

Geplaatst opzaterdag 26 mei 2018 - 8:05

Het gaat zaterdag een mooie en warme dag worden, daarom waarschuwt de organisatie van festival Funpop voor de warmte. Ook de organisatie van Limburgs Mooiste neemt maatregelen.

'Het gaat zonnig en warm worden. Zorg er allemaal voor dat jullie je goed insmeren en voldoende zonnebrand meenemen.' Zo staat er te lezen op de Facebookpagina van het festival in Horst. De temperaturen lopen zaterdag volgens Meteo Limburg op tot zo'n 30 graden.

Pet of hoed
'Daarnaast is het handig om een pet of hoed mee te nemen om te voorkomen dat de warmte niet te veel naar jullie hoofden stijgt', zo laat de organisatie weten. Funpop is een openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden.

Ook de organisatie van het wielerevenement Limburgs Mooiste neemt maatregelen in verband met de hitte. Zo komen er extra waterposten en zal er gezorgd worden voor extra sportdrank.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Foto: 1Limburg

Zondag gratis naar Groove Garden Festival in Sittard? Schrijf je in voor Limburgs nieuws en maak kans op twee kaarten.

Deel dit bericht via
Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen