Overslaan en naar de inhoud gaan

Funpop waarschuwt voor warmte: 'Neem zonnebrand mee'

Geplaatst opzaterdag 26 mei 2018 - 8:05

Het gaat zaterdag een mooie en warme dag worden, daarom waarschuwt de organisatie van festival Funpop voor de warmte. Ook de organisatie van Limburgs Mooiste neemt maatregelen.

'Het gaat zonnig en warm worden. Zorg er allemaal voor dat jullie je goed insmeren en voldoende zonnebrand meenemen.' Zo staat er te lezen op de Facebookpagina van het festival in Horst. De temperaturen lopen zaterdag volgens Meteo Limburg op tot zo'n 30 graden.

Pet of hoed
'Daarnaast is het handig om een pet of hoed mee te nemen om te voorkomen dat de warmte niet te veel naar jullie hoofden stijgt', zo laat de organisatie weten. Funpop is een openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden.

Ook de organisatie van het wielerevenement Limburgs Mooiste neemt maatregelen in verband met de hitte. Zo komen er extra waterposten en zal er gezorgd worden voor extra sportdrank.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Foto: 1Limburg

Zondag gratis naar Groove Garden Festival in Sittard? Schrijf je in voor Limburgs nieuws en maak kans op twee kaarten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen