Overslaan en naar de inhoud gaan

Funpop organiseert onlineversie van festival

Geplaatst opdonderdag 14 mei 2020 - 11:50

Vanwege de coronamaatregelen kan Funpop in Horst niet op de normale manier plaatsvinden. Het festival voor mensen met een verstandelijke beperking gaat daarom eenmalig online.

Dat laat de organisatie van het jaarlijkse festijn in Horst weten.

Coronavirus
Grote namen als Jan Smit, Frans Bauer en Frans Duijts waren dit jaar geboekt voor de 24ste editie. Ze zouden in het weekend van 6 en 7 juni op de bünhne staan in Horst. Vanwege de coronamaatregelen mogen grote evenementen tot 1 september niet doorgaan. Daardoor valt Funpop dit jaar, net als vele andere festivals, in het water.

Lees ook: Bauer, Duijts en Smit keren terug op Funpop

Mediapark Hilversum
Om de trouwe festivalgangers toch te bedienen organiseert Funpop een onlinefeestje. Op 6 juni is er tussen 14:00 uur en 16:00 uur een livestream vanuit het Mediapark in Hilversum. Wie die dag acte de présence zullen geven is nog niet bekend.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen