Overslaan en naar de inhoud gaan

Funpop 2020 thuis op de bank: 'Dat is ook leuk'

Geplaatst opvrijdag 5 juni 2020 - 18:59

De 24ste editie van Funpop komt zaterdag live op tv vanuit een studio in Hilversum. Door corona is het dit jaar niet mogelijk om het festival bij Kasteelpark Ter Horst door te laten gaan.

Pieter Jansen (34) is een trouwe festivalganger. Bijna alle edities van Funpop heeft hij meegemaakt. Zijn broer Maarten gaat dan meestal mee: "We zien hem dan de hele dag niet. Pieter rent meteen naar voren richting het podium". Uiteraard was Pieter teleurgesteld dat het feest dit jaar heel anders wordt.

Ook leuk
"Funpop thuis op de bank is ook leuk", zegt Pieter. "Voor één keertje dan", voegt hij er snel nog aan toe. "Volgend jaar wil ik weer naar Horst." Moeder Marij heeft in ieder geval haar best gedaan om er toch een geslaagde editie van te maken: "We hebben genoeg cola ingeslagen en 'kalde schôttel'. Daar houdt hij van".

Video: L1

Hilversum
Zaterdag wordt er vanaf het Mediapark in Hilversum een live uitzending gemaakt voor Funpop. TV-producent en sponsor NEP The Netherlands verzorgt de opnames. Voor huispresentator van het festival Wiel Verstappen uit Arcen is de studio-editie ook net even anders, maar: "De muziek gaat het doen. Ik verwacht dat de voetjes van de vloer komen thuis op de bank".

De twee uur durende uitzending start om 14.00 en is te zien op het tv kanaal van L1.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen