Overslaan en naar de inhoud gaan

Funpop 2020 thuis op de bank: 'Dat is ook leuk'

Geplaatst opvrijdag 5 juni 2020 - 18:59

De 24ste editie van Funpop komt zaterdag live op tv vanuit een studio in Hilversum. Door corona is het dit jaar niet mogelijk om het festival bij Kasteelpark Ter Horst door te laten gaan.

Pieter Jansen (34) is een trouwe festivalganger. Bijna alle edities van Funpop heeft hij meegemaakt. Zijn broer Maarten gaat dan meestal mee: "We zien hem dan de hele dag niet. Pieter rent meteen naar voren richting het podium". Uiteraard was Pieter teleurgesteld dat het feest dit jaar heel anders wordt.

Ook leuk
"Funpop thuis op de bank is ook leuk", zegt Pieter. "Voor één keertje dan", voegt hij er snel nog aan toe. "Volgend jaar wil ik weer naar Horst." Moeder Marij heeft in ieder geval haar best gedaan om er toch een geslaagde editie van te maken: "We hebben genoeg cola ingeslagen en 'kalde schôttel'. Daar houdt hij van".

Video: L1

Hilversum
Zaterdag wordt er vanaf het Mediapark in Hilversum een live uitzending gemaakt voor Funpop. TV-producent en sponsor NEP The Netherlands verzorgt de opnames. Voor huispresentator van het festival Wiel Verstappen uit Arcen is de studio-editie ook net even anders, maar: "De muziek gaat het doen. Ik verwacht dat de voetjes van de vloer komen thuis op de bank".

De twee uur durende uitzending start om 14.00 en is te zien op het tv kanaal van L1.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen