Overslaan en naar de inhoud gaan

Fun Beach Panheel wordt niet beperkt in openingstijden

Geplaatst opdinsdag 29 januari 2019 - 21:58

Fun Beach Panheel wordt door de gemeente Maasgouw niet beperkt in de openingstijden, zoals omwonenden graag gezien hadden. Wel moet de feestlocatie op het terrein maatregelen nemen tegen geluidsoverlast.

Alle partijen stemden dinsdagavond bij de raadsvergadering in met het raadsvoorstel en aanvullend amendement. Alleen de partij Nieuw Links Maasgouw was tegen.

Geluidsmaatregelen
Evenementenlocatie Beachclub Degreez die op het terrein van de recreatieplas staat, mag daarmee tot 02:00 uur open blijven. In het aangenomen raadsvoorstel staat ook dat de ondernemer een geluidsmuur en
geluidssluizen moet aanleggen op het terrein zodat de geluidsoverlast voor omwonenden wordt beperkt.

Parkeer- en verkeersmaatregelen
De gemeente gaat op haar beurt kijken om het verkeer in betere banen te leiden. Daarbij worden met name de parkeeroverlast bekeken en de inrichting van een nieuw parkeerterrein. Op drukke dagen staan er namelijk veel auto's buiten het parkeerterrein geparkeerd.

Reactie Fun Beach
"Ik ben enorm opgelucht dat we door kunnen gaan met de exploitatie zoals we die altijd hebben gedaan", zegt ondernemer Luc van Engelen van Fun Beach Panheel tegen L1. "De reacties stromen binnen: appjes en mails, ook van heel veel gasten." De aanpassingen en geluiddempende maatregelen gaat de ondernemer zo snel mogelijk oppakken, laat hij weten. "We zijn daarover al in gesprek met aannemers."

Nieuwe hoofdingang
Naast de geluiddempende maatregelen wordt één van de twee ingangen gesloten. "De ingang aan de Wakers Lounge moeten we sluiten. De hoofdingang komt dan dichter bij de nieuwe parkeerplaats."

De woordvoerder van de omwonenden, verenigd in de Werkgroep Aanwonenden Fun Beach, was dinsdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen