Overslaan en naar de inhoud gaan

Fun Beach Panheel wordt niet beperkt in openingstijden

Geplaatst opdinsdag 29 januari 2019 - 21:58

Fun Beach Panheel wordt door de gemeente Maasgouw niet beperkt in de openingstijden, zoals omwonenden graag gezien hadden. Wel moet de feestlocatie op het terrein maatregelen nemen tegen geluidsoverlast.

Alle partijen stemden dinsdagavond bij de raadsvergadering in met het raadsvoorstel en aanvullend amendement. Alleen de partij Nieuw Links Maasgouw was tegen.

Geluidsmaatregelen
Evenementenlocatie Beachclub Degreez die op het terrein van de recreatieplas staat, mag daarmee tot 02:00 uur open blijven. In het aangenomen raadsvoorstel staat ook dat de ondernemer een geluidsmuur en
geluidssluizen moet aanleggen op het terrein zodat de geluidsoverlast voor omwonenden wordt beperkt.

Parkeer- en verkeersmaatregelen
De gemeente gaat op haar beurt kijken om het verkeer in betere banen te leiden. Daarbij worden met name de parkeeroverlast bekeken en de inrichting van een nieuw parkeerterrein. Op drukke dagen staan er namelijk veel auto's buiten het parkeerterrein geparkeerd.

Reactie Fun Beach
"Ik ben enorm opgelucht dat we door kunnen gaan met de exploitatie zoals we die altijd hebben gedaan", zegt ondernemer Luc van Engelen van Fun Beach Panheel tegen L1. "De reacties stromen binnen: appjes en mails, ook van heel veel gasten." De aanpassingen en geluiddempende maatregelen gaat de ondernemer zo snel mogelijk oppakken, laat hij weten. "We zijn daarover al in gesprek met aannemers."

Nieuwe hoofdingang
Naast de geluiddempende maatregelen wordt één van de twee ingangen gesloten. "De ingang aan de Wakers Lounge moeten we sluiten. De hoofdingang komt dan dichter bij de nieuwe parkeerplaats."

De woordvoerder van de omwonenden, verenigd in de Werkgroep Aanwonenden Fun Beach, was dinsdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen