Overslaan en naar de inhoud gaan

Frontman Rowwen Hèze presenteert solorepertoire

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 22:47

Zanger Jack Poels van Rowwen Hèze presenteerde zondagmiddag voor het eerst de liedjes van zijn soloalbum ‘Blauwe Vear'.

Dat deed de artiest uit America samen met BJ Baartmans, die ook de plaat produceerde, en Doe Maar-gitarist Jan Hendriks.

Maart
Het optreden vond plaats in het kader van het 20-jarige bestaan van muziekblad Heaven in Tivoli Vredenburg Utrecht. Het complete album verschijnt uiteindelijk pas in maart.

Elf oaver elf
Aansluitend toert het trio door het hele land. Volgende week verschijnt een eerste single van het album: ‘Elf oaver elf’. Het solouitstapje van Poels heeft geen gevolgen voor zijn rol als frontman van Rowwen Hèze.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen