Overslaan en naar de inhoud gaan

Frontman Editors verspreekt zich: band staat op Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 9:20

Editors komt naar Pinkpop. Dat heeft de zanger van de indierockband dinsdagochtend verklapt op Radio2.

De radiozender belde met Tom Smith over het nieuwe materiaal van de band. Later in de ochtend bevestigde de zanger het nieuws in een gesprek bij Domien Verschuuren op 3FM. Smith reageerde op een vraag van een luisteraar. "I think we do Pinkpop this year", zei hij in zijn enthousiasme.

Bruno Mars
Editors staan op het podium voor afsluiter Bruno Mars. Die wereldster sluit het festival op 17 juni af, werd eerder bekend.

Lees ook: Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars

Het is niet voor het eerst dat Editors naar Landgraaf komt. De band stond al vier keer eerder op het podium: in 2006, 2008, 2010 en 2014. Pinkpop heeft de komst van de band inmiddels ook bevestigd.

Grote namen
Pinkpop maakte eerder al een aantal andere grote namen bekend. Naast Bruno Mars en Editors komen ook Pearl Jam, Foo Fighters en Nothing But Thieves naar het festival.

Lees ook: Nothing But Thieves komt naar Pinkpop

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen