Overslaan en naar de inhoud gaan

Frontman Editors verspreekt zich: band staat op Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 9:20

Editors komt naar Pinkpop. Dat heeft de zanger van de indierockband dinsdagochtend verklapt op Radio2.

De radiozender belde met Tom Smith over het nieuwe materiaal van de band. Later in de ochtend bevestigde de zanger het nieuws in een gesprek bij Domien Verschuuren op 3FM. Smith reageerde op een vraag van een luisteraar. "I think we do Pinkpop this year", zei hij in zijn enthousiasme.

Bruno Mars
Editors staan op het podium voor afsluiter Bruno Mars. Die wereldster sluit het festival op 17 juni af, werd eerder bekend.

Lees ook: Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars

Het is niet voor het eerst dat Editors naar Landgraaf komt. De band stond al vier keer eerder op het podium: in 2006, 2008, 2010 en 2014. Pinkpop heeft de komst van de band inmiddels ook bevestigd.

Grote namen
Pinkpop maakte eerder al een aantal andere grote namen bekend. Naast Bruno Mars en Editors komen ook Pearl Jam, Foo Fighters en Nothing But Thieves naar het festival.

Lees ook: Nothing But Thieves komt naar Pinkpop

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen