Overslaan en naar de inhoud gaan

Frontman Editors verspreekt zich: band staat op Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 9:20

Editors komt naar Pinkpop. Dat heeft de zanger van de indierockband dinsdagochtend verklapt op Radio2.

De radiozender belde met Tom Smith over het nieuwe materiaal van de band. Later in de ochtend bevestigde de zanger het nieuws in een gesprek bij Domien Verschuuren op 3FM. Smith reageerde op een vraag van een luisteraar. "I think we do Pinkpop this year", zei hij in zijn enthousiasme.

Bruno Mars
Editors staan op het podium voor afsluiter Bruno Mars. Die wereldster sluit het festival op 17 juni af, werd eerder bekend.

Lees ook: Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars

Het is niet voor het eerst dat Editors naar Landgraaf komt. De band stond al vier keer eerder op het podium: in 2006, 2008, 2010 en 2014. Pinkpop heeft de komst van de band inmiddels ook bevestigd.

Grote namen
Pinkpop maakte eerder al een aantal andere grote namen bekend. Naast Bruno Mars en Editors komen ook Pearl Jam, Foo Fighters en Nothing But Thieves naar het festival.

Lees ook: Nothing But Thieves komt naar Pinkpop

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen