Overslaan en naar de inhoud gaan

Frontale botsing in Maastricht: drie gewonden

Geplaatst opdonderdag 18 juni 2020 - 13:07

Bij een frontale botsing tussen twee auto's in Maastricht zijn drie mensen gewond geraakt. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen.

De hulpdiensten moesten rond 12:30 uur richting de Fagotstraat. Vermoedelijk is een van de bestuurders onwel geraakt achter het stuur, maar dit onderzoekt de politie nog.

"Er zijn namelijk ook auto's beschadigd geraakt die geparkeerd stonden langs de weg. Daarnaast reed de bestuurder op de verkeerde weghelft", aldus een woordvoerder van de politie.

Brand
De brandweer werd ook opgeroepen omdat er bij een van de betrokken voertuigen na het ongeval rook te zien was.

De gewonden zouden per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen