Overslaan en naar de inhoud gaan

Friturepersoneel verjaagt overvaller, geen gewonden

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 22:44

Een overvaller die het donderdagavond had voorzien op een friture in Geleen, is zonder buit uit de snackbar verjaagd.

De politie werd rond 22:20 uur opgetrommeld voor het incident op de Dahliastraat, in de wijk Lindenheuvel. De overvaller is nog niet in de kraag gevat.

De winkel uit gejaagd
De man was over de toonbank van de friture gesprongen in een poging er met contant geld vandoor te gaan. Dat plan smoorde, zo bevestigt een politiewoordvoerder: het personeel in de zaak slaagde erin de man de winkel uit te jagen. Daarbij raakte niemand gewond.

Mogelijk gewapend
De man sloeg vervolgens op de vlucht. Via Burgernet is een signalement van hem verspreid, waarbij wordt benadrukt dat mensen die de vermoedelijke overvaller zien, hem vooral niet zelf moeten benaderen. Dat duidt er doorgaans op dat de gezochte persoon mogelijk gewapend is.

Ongeveer 25 jaar oud
Volgens het signalement gaat het om een man van zo'n 25 jaar oud. Hij zou ongeveer 1 meter 85 lang zijn, een normaal postuur hebben en een lichtblauwe jas dragen. Getuigen worden opgeroepen 112 te bellen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen