Overslaan en naar de inhoud gaan

Friturepersoneel verjaagt overvaller, geen gewonden

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 22:44

Een overvaller die het donderdagavond had voorzien op een friture in Geleen, is zonder buit uit de snackbar verjaagd.

De politie werd rond 22:20 uur opgetrommeld voor het incident op de Dahliastraat, in de wijk Lindenheuvel. De overvaller is nog niet in de kraag gevat.

De winkel uit gejaagd
De man was over de toonbank van de friture gesprongen in een poging er met contant geld vandoor te gaan. Dat plan smoorde, zo bevestigt een politiewoordvoerder: het personeel in de zaak slaagde erin de man de winkel uit te jagen. Daarbij raakte niemand gewond.

Mogelijk gewapend
De man sloeg vervolgens op de vlucht. Via Burgernet is een signalement van hem verspreid, waarbij wordt benadrukt dat mensen die de vermoedelijke overvaller zien, hem vooral niet zelf moeten benaderen. Dat duidt er doorgaans op dat de gezochte persoon mogelijk gewapend is.

Ongeveer 25 jaar oud
Volgens het signalement gaat het om een man van zo'n 25 jaar oud. Hij zou ongeveer 1 meter 85 lang zijn, een normaal postuur hebben en een lichtblauwe jas dragen. Getuigen worden opgeroepen 112 te bellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen