Overslaan en naar de inhoud gaan

Friturepersoneel verjaagt overvaller, geen gewonden

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 22:44

Een overvaller die het donderdagavond had voorzien op een friture in Geleen, is zonder buit uit de snackbar verjaagd.

De politie werd rond 22:20 uur opgetrommeld voor het incident op de Dahliastraat, in de wijk Lindenheuvel. De overvaller is nog niet in de kraag gevat.

De winkel uit gejaagd
De man was over de toonbank van de friture gesprongen in een poging er met contant geld vandoor te gaan. Dat plan smoorde, zo bevestigt een politiewoordvoerder: het personeel in de zaak slaagde erin de man de winkel uit te jagen. Daarbij raakte niemand gewond.

Mogelijk gewapend
De man sloeg vervolgens op de vlucht. Via Burgernet is een signalement van hem verspreid, waarbij wordt benadrukt dat mensen die de vermoedelijke overvaller zien, hem vooral niet zelf moeten benaderen. Dat duidt er doorgaans op dat de gezochte persoon mogelijk gewapend is.

Ongeveer 25 jaar oud
Volgens het signalement gaat het om een man van zo'n 25 jaar oud. Hij zou ongeveer 1 meter 85 lang zijn, een normaal postuur hebben en een lichtblauwe jas dragen. Getuigen worden opgeroepen 112 te bellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen