Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frijns zesde in ePrix Berlijn na opmerkelijke actie

Geplaatst opzaterdag 21 mei 2016 - 21:58

Robin Frijns heeft de ePrix van Berlijn met een zesde plaats afgesloten.

De Maastrichtse autocoureur kwam vanaf de veertiende plaats.

Wel goed
"Ik had een goede start en heb mensen via de buitenkant ingehaald", blikte
Frijns terug. "Dat was wel goed."

Opmerkelijke actie
De coureur van het Andretti Formule E-team schreef de opmerkelijkste inhaalactie op het stratencircuit rondom het Alexanderplatz op zijn naam. Bij een inhaalmanoeuvre op Loïc Duval blokkeerden de achterwielen en gleed zijn bolide zijwaarts. "Op het moment dat ik remde, dacht ik: ga ik het redden, of ga ik het niet redden? De achteras blokkeerde, ik begon te glijden en was bang dat we elkaar zouden raken. Hij gaf me genoeg ruimte. Ik haalde de bocht, dus dat was mooi."

Frijns heeft nu 45 punten en staat tiende in het kampioenschap voor elektrische sportauto's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen