Overslaan en naar de inhoud gaan

Frijns pakt punt in eerste race op Nürburgring

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 19:09

René Rast is weer iets dichter bij de kampioenstitel in de DTM. De Audi-coureur schreef zaterdag de eerste race van het weekend op de Nürburgring op zijn naam.

Zijn voornaamste opponent Nico Müller eindigde - na een valse start - niet in de punten.

Tiende plek
Robin Frijns eindigde na een dramatische start toch nog als tiende. En daarmee pakte de Maastrichtenaar het laatste te vergeven punt. Frijns had zich ook als tiende gekwalificeerd, maar kwam bij de start dramatisch van zijn plek en viel terug naar de laatste plaats. Hij had wel een aantal mooie inhaalmanoeuvres in petto.

Goede bocht
Hoogtepunt was een actie in de 28ste ronde, waarbij Frijns in de eerste bocht zowel Müller als Paul di Resta inrekende. De Audi-coureur had in die fase de beschikking over versere banden, omdat hij pas in de 23ste ronde - als laatste rijder die zijn verplichte pitstop maakte - nieuwe banden was komen halen. Zijn opmars bracht Frijns via P10 toch nog een punt.

Zondag worden eerst de kwalificaties gereden waarna 's middags de tweede race volgt.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen