Overslaan en naar de inhoud gaan

Frijns pakt punt in eerste race op Nürburgring

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 19:09

René Rast is weer iets dichter bij de kampioenstitel in de DTM. De Audi-coureur schreef zaterdag de eerste race van het weekend op de Nürburgring op zijn naam.

Zijn voornaamste opponent Nico Müller eindigde - na een valse start - niet in de punten.

Tiende plek
Robin Frijns eindigde na een dramatische start toch nog als tiende. En daarmee pakte de Maastrichtenaar het laatste te vergeven punt. Frijns had zich ook als tiende gekwalificeerd, maar kwam bij de start dramatisch van zijn plek en viel terug naar de laatste plaats. Hij had wel een aantal mooie inhaalmanoeuvres in petto.

Goede bocht
Hoogtepunt was een actie in de 28ste ronde, waarbij Frijns in de eerste bocht zowel Müller als Paul di Resta inrekende. De Audi-coureur had in die fase de beschikking over versere banden, omdat hij pas in de 23ste ronde - als laatste rijder die zijn verplichte pitstop maakte - nieuwe banden was komen halen. Zijn opmars bracht Frijns via P10 toch nog een punt.

Zondag worden eerst de kwalificaties gereden waarna 's middags de tweede race volgt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen