Overslaan en naar de inhoud gaan

Frijns kan na bandenpech geen potten breken in Santiago

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 22:35

Robin Frijns heeft in de ePrix in Santiago geen rol van betekenis kunnen spelen.

De Maastrichtenaar startte na een tegenvallende kwalificatie in de achterhoede van het deelnemersveld van 24 auto’s. In het begin van de race kreeg hij een lekke band en liep een ronde achterstand op. In de slotfase kon hij nog enkele plaatsen winnen. De coureur van Envision Virgin Racing finishte in de Chileense hoofdstad als zestiende.

Felle strijd
De race werd gewonnen door Maximilian Günther van BMW-Andretti. De Duitser was geruime tijd met Antonio Felix da Costa in een felle strijd verwikkeld om de koppositie. Da Costa kwam in de voorlaatste ronde op kop, toen Günther de deur openzette en Da Costa hem binnendoor passeerde. In de slotronde kwam Günther weer op kop en passeerde als eerste de finishlijn.

Teruggezet
De Nederlander Nyck de Vries, die voor Mercedes-Benz rijdt, finishte als derde, maar kreeg een tijdstraf van vijf seconden en werd twee plaatsen teruggezet.

Mexico
Op 15 februari wordt de strijd om het kampioenschap in de Formule E in Mexico voortgezet.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen