Overslaan en naar de inhoud gaan

Frijns jaagt vanaf zesde plek op revanche in Berlijn

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 17:46

Robin Frijns hoopt donderdagavond een gooi naar het podium te kunnen doen bij de tweede Formula E-race in Berlijn.

Na een teleurstelling in de eerste race gaat hij donderdagavond op de zesde plek van start op het voormalig Tempelhof-vliegveld.

In de muur
Woensdag ging het al in de openingsfase mis voor Frijns: in de strijd om de elfde plaats in de race kwam het tot een touché met Maximilian Günther, waarna de muur op het stratencircuit het eindstation voor de Maastrichtenaar bleek. Frijns probeerde nog wel de race te vervolgen, maar zijn elektrische bolide bleek te veel schade te hebben opgelopen.

Da Costa
Donderdagmiddag kwalificeerde hij zich als zesde voor de tweede race op Tempelhof, pal achter landgenoot Nick de Vries. De pole-position is voor Antonio Felix da Costa. De Portugees kwam woensdag al als winnaar over de streep en heeft nu dus opnieuw de beste papieren voor de racezege. Da Costa verdedigt ook een riante voorsprong op de concurrentie in het algemeen klassement.

Frijns vinden we in de rangschikking terug op plek zestien. Het seizoen werd na vijf races onderbroken vanwege de coronapandemie en krijgt nu een conclusie met zes races in Berlijn, waarvan donderdagavond dus de tweede plaatsvindt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen