Overslaan en naar de inhoud gaan

Frietcaravan Van Wolde nog twee keer op pad

Geplaatst opwoensdag 7 april 2021 - 15:08

De frietcaravan van sterrenkok Hans van Wolde trekt er de komende twee weekenden nog op uit, om daarna gestald te worden.

De met inmiddels twee Michelinsterren gelauwerde kok neemt voorlopig afscheid van de snackwagen om de heropening van zijn zaak Brut 172 in Reijmerstok voor te bereiden.

Concerten
De Brute Friterie van Van Wolde en friture Aon de Kirk in Sibbe staat de komende twee weekeinden op het Megalandterrein in Landgraaf, waar van vrijdag tot en met zondag dagelijks Michelinwaardige friet uit het vet komt. De twee frietcaravans gaan werken volgens een drive-through systeem, waarbij de klanten hun bestelling in hun auto krijgen. Gasten die in de file op hun eten staan te wachten, worden ondertussen vermaakt met oude Pinkpopconcerten op een groot scherm.

Vanwege de lockdown besloot sterrenkok Hans van Wolde met een mobiele frietkraam verschillende Limburgse plekken te bezoeken.

Lees ook: Sterrenchef met culinaire friet op pad door provincie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen