Te weinig animo voor wedstrijd pasta eten zonder handen

Pasta Bar Fresco gelast de wedstrijd pasta eten zonder handen af.

Eetwedstrijd pasta zonder handen krijgt vervolg

Het eet- en knoeifestijn van een Heerlense horecazaak om zo snel mogelijk zonder handen een bord pasta leeg te eten, krijgt een vervolg.

Knoeiboel bij Heerlense spaghetti-eetwedstrijd

Rode saus in de baard, in de neus en in het haar. In Heerlen was woensdagavond het kampioenschap 'spaghetti eten zonder handen'.

Opmerkelijk: Italiaanse zaak organiseert eetwedstrijd

Liefhebbers van een degelijk bord pasta opgelet. In Heerlen wordt woensdagavond een spaghetti-eetwedstrijd georganiseerd.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV