ANP-301862122

'Frenkie P. voorlopig niet eerder vrij'

Het tot levenslang veroordeelde kopstuk van de Bende van Venlo Frenkie P. hoeft voorlopig niet op vervroegde vrijlating te rekenen.

Vijf jaar cel voor gijzeling moeder Bende van Venlo-baas

Voormalig Bende van Venlo-lid Hassan T. moet vijf jaar de cel in voor de gijzeling van de moeder van Frenkie P, in de jaren '90 de leider van de beruchte Venlose misdaadbende.

Bende van Venlo laat Hassan niet los: zes jaar cel geëist

De 64-jarige Hassan T. moet zes jaar de cel in voor het gijzelen en bedreigen van een vrouw in Venlo. Dat heeft justitie woensdag geëist. Vervolgens is hij gearresteerd in de rechtbank.

Verdachte van gijzeling moeder bendelid weer vrij

De man die wordt verdacht van het gijzelen van de moeder van Frenkie P., de voormalig leider van de Bende van Venlo, is weer vrij.

Bende van Venlo-lid ontkent gijzeling, toch langer vast

Voormalig Bende van Venlo-lid Hassan T. (63) ontkent dat hij maandag een vrouw gijzelde in Venlo.

Video: 'Frenkie P. moet zeggen dat ik onschuldig ben'

De man die de moeder van crimineel Frenkie P. gijzelde in haar woning in Venlo had een duidelijke eis voor zijn slachtoffer.

Wie is Bende van Venlo-lid Frenkie P.?

Frenkie P. (44) was de leider van de beruchte Bende van Venlo.

Gijzeling Venlo: moeder lid Bende van Venlo gechanteerd

De vrouw die in Venlo in haar eigen huis werd gegijzeld, is de moeder van Frenkie P., de voormalige voorman van de Bende van Venlo.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts