Frenkie Peters

Bende van Venlo-leider weggestuurd uit Sittardse gevangenis

De gevangenis in Sittard is klaar met Frenkie P. (47), de leider van de Bende van Venlo en één van de twee Limburgers met een onherroepelijke levenslange celstraf. Hij is overgeplaatst na een reeks incidenten in de bajes.

ANP-303258087
Coronavirus zet streep door proces Bende van Venlo-kopman

Het proces van Bende van Venlo-kopman Frenkie P. (47) tegen de Nederlandse staat gaat voorlopig niet door. Door de coronacrisis is de zaak voor onbepaalde tijd uitgesteld.

ANP-303258087
Frenkie P. sleept staat voor de rechter

De tot levenslang veroordeelde bendeleider Frenkie P. van de Bende van Venlo wil dat opnieuw naar zijn straf wordt gekeken.

ANP-301862122
'Frenkie P. voorlopig niet eerder vrij'

Het tot levenslang veroordeelde kopstuk van de Bende van Venlo Frenkie P. hoeft voorlopig niet op vervroegde vrijlating te rekenen.

Vijf jaar cel voor gijzeling moeder Bende van Venlo-baas

Voormalig Bende van Venlo-lid Hassan T. moet vijf jaar de cel in voor de gijzeling van de moeder van Frenkie P, in de jaren '90 de leider van de beruchte Venlose misdaadbende.

Bende van Venlo laat Hassan niet los: zes jaar cel geëist

De 64-jarige Hassan T. moet zes jaar de cel in voor het gijzelen en bedreigen van een vrouw in Venlo. Dat heeft justitie woensdag geëist. Vervolgens is hij gearresteerd in de rechtbank.

Verdachte van gijzeling moeder bendelid weer vrij

De man die wordt verdacht van het gijzelen van de moeder van Frenkie P., de voormalig leider van de Bende van Venlo, is weer vrij.

Bende van Venlo-lid ontkent gijzeling, toch langer vast

Voormalig Bende van Venlo-lid Hassan T. (63) ontkent dat hij maandag een vrouw gijzelde in Venlo.

Video: 'Frenkie P. moet zeggen dat ik onschuldig ben'

De man die de moeder van crimineel Frenkie P. gijzelde in haar woning in Venlo had een duidelijke eis voor zijn slachtoffer.

Wie is Bende van Venlo-lid Frenkie P.?

Frenkie P. (44) was de leider van de beruchte Bende van Venlo.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV