Overslaan en naar de inhoud gaan

Fransman opgepakt na serie wisseltrucs in Roermond

Geplaatst opdinsdag 6 maart 2018 - 11:48

In Roermond is een Fransman aangehouden die winkeliers probeerde op te lichten.

De 59-jarige man probeerde met slinkse wisseltrucs meerdere winkeliers geld af te troggelen, meldt de Politie Roermond op Facebook.

'Wisselen'
De Fransman probeerde in de winkels 100 euro te 'wisselen', om vervolgens door verwarring te zaaien het personeel geld afhandig te maken. Bij één zaak viel hij echter door de mand, aangezien hij daar in januari al eens 200 euro had gestolen.

Herkend
Ditmaal werd de man herkend. Bovendien had de bewuste ondernemer ook collega's gewaarschuwd, waardoor de schade nu beperkt bleef. De politie heeft de man opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen