Overslaan en naar de inhoud gaan

Franse sportkrant geeft Schuurs dikke onvoldoende

Geplaatst opdonderdag 28 november 2019 - 16:50

Perr Schuurs werd overladen met complimenten door Nederlandse analisten na zijn Champions League-optreden. In Frankrijk daarentegen zijn ze minder onder in de indruk van de verdediger uit Nieuwstadt.

De Franse sportrkant L'Équipe gaf de jonge Ajacied een vier.

Basisdebuut
Omdat basisklanten Daley Blind en Joël Veltman geschorst waren, mocht de 20-jarige oud-Fortunees in de basis beginnen tegen Lille. Schuurs speelde een goede wedstrijd tegen de Fransen. Dankzij doelpunten van Hakim Ziyech en Quincy Promes wonnen de Amsterdammers met 0-2 in Frankrijk. De ploeg van Erik ten Hag heeft nog maar één puntje nodig om te overwinteren in het miljoenenbal.

Lees ook: Perr Schuurs wint met Ajax van Lille

Onvoldoende
De Nederlandse pers sprak na afloop vol lof over Schuurs. De verdediger zelf was ook tevreden met zijn vertoonde spel in de Champions League. Het Franse journaille was minder te spreken over de jongeling. Schuurs is overigens niet de enige speler van de godenzonen die een dikke onvoldoende krijgt van de sportkrant. Zijn ploeggenoot Noussair Mazraoui kreeg ook een vier. Rechtsback Sergiño Dest kreeg een vijf. De andere Ajacieden kregen allemaal een voldoende. Uitblinker Ziyech, de man van de goal en de assist, kreeg zelfs een acht.

Lees ook: Schuurs na basisdebuut in Champions League: 'Ging lekker'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten