Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frans Weekers ambieert baan bij internationale organisatie

Geplaatst opdinsdag 1 september 2015 - 10:57

Oud-staatssecretaris en Tweede Kamerlid Frans Weekers uit Weert ambieert een baan bij een internationale organisatie, liefst in de financiële wereld.

Hij wil de komende tijd bekijken wat zijn mogelijkheden zijn. VVD'er Weekers wordt vanaf maandag waarnemend burgemeester van Beek wordt.

Buitenland
Tot maandag was hij waarnemer in Heerlen, m
aar solliciteren naar de functie van burgemeester in een gemeente doet hij voorloipg niet. Na zijn waarneming in Beek zou Weekers het liefste een paar jaar in het buitenland werken. "Dat kan Brussel, Londen of Washington zijn. In ieder geval zou ik best een paar jaar in een metropool buiten Nederland willen vertoeven", zegt Weekers.

Vereerd
Toch schrijft hij een burgemeesterschap niet helemaal af, mocht het internationaal niet lukken. "
Dan bestaat de kans dat ik op termijn toch solliciteer naar dat mooie ambt. Maar vooralsnog richt ik me ergens anders op." Hij zegt zich wel vereerd te voelen dat hij inmiddels twee keer is gevraagd voor het waarnemend burgemeesterschap, eerst dus in Heerlen en nu in Beek.

Lees ook: Weekers na Heerlen nu waarnemend burgemeester in Beek.

Luister hieronder naar een interview met Frans Weekers over zijn nieuwe baan in Beek.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Frans Weekers wil in het buitenland gaan werken
Frans Weekers verkast naar Londen voor nieuwe baan
Frans Weekers in de race voor topfunctie Wereldbank
Weekers schrijft mee aan verkiezingsprogramma VVD
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen