Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frans Weekers ambieert baan bij internationale organisatie

Geplaatst opdinsdag 1 september 2015 - 10:57

Oud-staatssecretaris en Tweede Kamerlid Frans Weekers uit Weert ambieert een baan bij een internationale organisatie, liefst in de financiële wereld.

Hij wil de komende tijd bekijken wat zijn mogelijkheden zijn. VVD'er Weekers wordt vanaf maandag waarnemend burgemeester van Beek wordt.

Buitenland
Tot maandag was hij waarnemer in Heerlen, m
aar solliciteren naar de functie van burgemeester in een gemeente doet hij voorloipg niet. Na zijn waarneming in Beek zou Weekers het liefste een paar jaar in het buitenland werken. "Dat kan Brussel, Londen of Washington zijn. In ieder geval zou ik best een paar jaar in een metropool buiten Nederland willen vertoeven", zegt Weekers.

Vereerd
Toch schrijft hij een burgemeesterschap niet helemaal af, mocht het internationaal niet lukken. "
Dan bestaat de kans dat ik op termijn toch solliciteer naar dat mooie ambt. Maar vooralsnog richt ik me ergens anders op." Hij zegt zich wel vereerd te voelen dat hij inmiddels twee keer is gevraagd voor het waarnemend burgemeesterschap, eerst dus in Heerlen en nu in Beek.

Lees ook: Weekers na Heerlen nu waarnemend burgemeester in Beek.

Luister hieronder naar een interview met Frans Weekers over zijn nieuwe baan in Beek.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Frans Weekers wil in het buitenland gaan werken
Frans Weekers verkast naar Londen voor nieuwe baan
Frans Weekers in de race voor topfunctie Wereldbank
Weekers schrijft mee aan verkiezingsprogramma VVD
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen