Frans Weekers (25 jan 2020)

Topfunctie voor Frans Weekers in Brussel

Ex-staatssecretaris van Financiën Frans Weekers uit Weert is benoemd tot adjunct-secretaris-generaal van de Benelux Unie.

Topfunctie Wereldbank: weg vrij voor Frans Weekers

Frans Weekers heeft geen concurrentie meer in de strijd om de topfunctie bij de Wereldbank in Washington.

Frans Weekers in de race voor topfunctie Wereldbank

Frans Weekers van de VVD is in de race voor de functie van bewindvoerder bij de Wereldbank, die gevestigd is in Amerika.

Chantal Nijkerken hoogste Limburger op VVD-lijst

Chantal Nijkerken uit Schinveld staat op de 30e plaats op de concept-kandidatenlijst van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart.

Frans Weekers verkast naar Londen voor nieuwe baan

Oud-politicus Frans Weekers heeft een nieuwe baan gevonden.

Frans Weekers niet terug in Tweede Kamer

Oud-staatssecretaris Frans Weekers uit Weert keert niet terug in de Tweede Kamer.

Weekers denkt paar dagen na over Kamerzetel

Oud-staatssecretaris Frans Weekers neemt een paar dagen bedenktijd, alvorens hij beslist over een terugkeer naar de Tweede Kamer.

'Frans Weekers terug in de Tweede Kamer'

Oud-staatssecretaris Frans Weekers keert terug als lid van de Tweede Kamer. Dat meldt omroep WNL vrijdagochtend.

'Belastingdienst had schuld aan falen Weekers'

Oud-staatssecretaris Frans Weekers uit Weert vindt het na twee jaar nog steeds de schuld van de belastingdienst, dat hij in 2014 moest opstappen als staatssecretaris van Financiën.

ANP
Weekers 'ontzettend blij' met nieuwe exploitant van MAA

Waarnemend burgemeester Frans Weekers van Beek is 'ontzettend blij' met de nieuwe exploitant van Maastricht Aachen Airport.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten