Afscheid Frans Verstappen 23 nov 2019

Video: Montfort neemt afscheid van Frans Verstappen

In Montfort is zaterdag afscheid genomen van Frans Verstappen, grootvader van Max Verstappen en vader van Jos Verstappen.

Frans Verstappen
'Opa' Frans Verstappen (72) na ziekte in hospice overleden

Frans Verstappen, opa van de wereldberoemde F1-coureur Max Verstappen, is maandag op 72-jarige leeftijd overleden.

Kippenvel bij trotse opa Frans: 'Dat is typisch Max'

Frans Verstappen, de opa van F1-coureur Max Verstappen, is trots op de derde plek die zijn kleinzoon zondagochtend heeft gepakt bij de Grand Prix van Australië.

'Doodzieke opa Frans hoopt op verzoening met Jos en Max'

Bij opa Frans Verstappen is de ziekte kanker geconstateerd. De doodzieke man heeft dan ook de vurige wens om een einde te maken aan de slepende familievete.

Jos Verstappen doet geen aangifte na familievete

Jos Verstappen doet voorlopig geen aangifte na de vechtpartij op een beachclub, afgelopen zondag in Roermond.

Opa Frans is woest: 'Jos meent dat hij boven Jezus staat'

Frans Verstappen heeft geen goed woord over voor zijn zoon Jos, die zondagavond betrokken was bij een knokpartij op het terras van een beachclub in Roermond.

Trotse opa Frans: 'Blij dat ik zo'n jongen als Max heb'

De drang om te winnen zit er bij Max Verstappen al van jongs af aan in. Volgens een trotse opa Frans Verstappen was het een 'heel lief kereltje, maar wel echt een strebertje'.

Ongelukkige opa Frans: 'Max al maanden niet gezien'

Frans Verstappen noemt zichzelf een 'ongelukkige opa'. Hij heeft zijn kleinzoon Max en zijn zoon Jos al maanden niet gesproken: "Hij komt hier niet meer binnen."

Opa Frans: 'schandalige uitspraak van Niki Lauda'

Het is schandalig dat Niki Lauda heeft gezegd dat Max Verstappen rijp is voor de psychiater.

Grand Prix-beker van Verstappen tijdelijk in Montfort

De bokaal die Max Verstappen bij zijn eerste Grand Prix-zege in Barcelona heeft gewonnen, is tijdelijk te bewonderen in Montfort.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten