Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frans Timmermans wil Rowwen Hèze naar Brussel halen

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 20:15

Eurocommissaris Frans Timmermans nam dit weekend ook een kijkje op Pinkpop met zijn dochters.

Hij noemde het optreden van Rowwen Hèze als hoogtepunt en zei de band naar Brussel te willen halen.

Groot feest
"Mijn twee hoogtepunten waren allebei Nederlands. De optredens Jett Rebel en Rowwen Hèze waren één groot feest", zegt Timmermans. Jett Rebel nam hij al eens mee naar het Europees Parlement met de opmerking dat dit het beste was dat Nederland te bieden had. Datzelfde zou hij ook graag met Rowwen Hèze doen. "De nieuwe plaat Voorwaartsch is ook erg mooi. Er staat ook een nummer op met Blackbird (uit Kessel red.). Ik zou die twee graag eens in Brussel dat duet willen laten zingen."

Dochters
Waar Timmermans vooral genoot van rockbands op het festivals zag hij met zijn dochters ook de show van Armin van Buuren. "Niet echt mijn ding, maar mijn dochters hebben ervan genoten." De finale op maandag maakte hij niet meer mee. Omdat een van zijn dochters pas 13 jaar oud is en morgen examens heeft, vertrok vader met zijn dochters op tijd naar huis.

Meer diversiteit
Gevraagd naar een tip die hij nog had voor het jubilerende festival, hintte hij op meer diversiteit in de programmering. "Om ook gevarieerder en diverse publiek te bedienen." Hoe dat er programmatisch uit zou moeten zien, zei hij niet te weten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen