Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Timmermans wil Rowwen Hèze naar Brussel halen

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 20:15

Eurocommissaris Frans Timmermans nam dit weekend ook een kijkje op Pinkpop met zijn dochters.

Hij noemde het optreden van Rowwen Hèze als hoogtepunt en zei de band naar Brussel te willen halen.

Groot feest
"Mijn twee hoogtepunten waren allebei Nederlands. De optredens Jett Rebel en Rowwen Hèze waren één groot feest", zegt Timmermans. Jett Rebel nam hij al eens mee naar het Europees Parlement met de opmerking dat dit het beste was dat Nederland te bieden had. Datzelfde zou hij ook graag met Rowwen Hèze doen. "De nieuwe plaat Voorwaartsch is ook erg mooi. Er staat ook een nummer op met Blackbird (uit Kessel red.). Ik zou die twee graag eens in Brussel dat duet willen laten zingen."

Dochters
Waar Timmermans vooral genoot van rockbands op het festivals zag hij met zijn dochters ook de show van Armin van Buuren. "Niet echt mijn ding, maar mijn dochters hebben ervan genoten." De finale op maandag maakte hij niet meer mee. Omdat een van zijn dochters pas 13 jaar oud is en morgen examens heeft, vertrok vader met zijn dochters op tijd naar huis.

Meer diversiteit
Gevraagd naar een tip die hij nog had voor het jubilerende festival, hintte hij op meer diversiteit in de programmering. "Om ook gevarieerder en diverse publiek te bedienen." Hoe dat er programmatisch uit zou moeten zien, zei hij niet te weten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen