Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Timmermans wil Rowwen Hèze naar Brussel halen

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 20:15

Eurocommissaris Frans Timmermans nam dit weekend ook een kijkje op Pinkpop met zijn dochters.

Hij noemde het optreden van Rowwen Hèze als hoogtepunt en zei de band naar Brussel te willen halen.

Groot feest
"Mijn twee hoogtepunten waren allebei Nederlands. De optredens Jett Rebel en Rowwen Hèze waren één groot feest", zegt Timmermans. Jett Rebel nam hij al eens mee naar het Europees Parlement met de opmerking dat dit het beste was dat Nederland te bieden had. Datzelfde zou hij ook graag met Rowwen Hèze doen. "De nieuwe plaat Voorwaartsch is ook erg mooi. Er staat ook een nummer op met Blackbird (uit Kessel red.). Ik zou die twee graag eens in Brussel dat duet willen laten zingen."

Dochters
Waar Timmermans vooral genoot van rockbands op het festivals zag hij met zijn dochters ook de show van Armin van Buuren. "Niet echt mijn ding, maar mijn dochters hebben ervan genoten." De finale op maandag maakte hij niet meer mee. Omdat een van zijn dochters pas 13 jaar oud is en morgen examens heeft, vertrok vader met zijn dochters op tijd naar huis.

Meer diversiteit
Gevraagd naar een tip die hij nog had voor het jubilerende festival, hintte hij op meer diversiteit in de programmering. "Om ook gevarieerder en diverse publiek te bedienen." Hoe dat er programmatisch uit zou moeten zien, zei hij niet te weten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen