Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Timmermans wil Rowwen Hèze naar Brussel halen

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 20:15

Eurocommissaris Frans Timmermans nam dit weekend ook een kijkje op Pinkpop met zijn dochters.

Hij noemde het optreden van Rowwen Hèze als hoogtepunt en zei de band naar Brussel te willen halen.

Groot feest
"Mijn twee hoogtepunten waren allebei Nederlands. De optredens Jett Rebel en Rowwen Hèze waren één groot feest", zegt Timmermans. Jett Rebel nam hij al eens mee naar het Europees Parlement met de opmerking dat dit het beste was dat Nederland te bieden had. Datzelfde zou hij ook graag met Rowwen Hèze doen. "De nieuwe plaat Voorwaartsch is ook erg mooi. Er staat ook een nummer op met Blackbird (uit Kessel red.). Ik zou die twee graag eens in Brussel dat duet willen laten zingen."

Dochters
Waar Timmermans vooral genoot van rockbands op het festivals zag hij met zijn dochters ook de show van Armin van Buuren. "Niet echt mijn ding, maar mijn dochters hebben ervan genoten." De finale op maandag maakte hij niet meer mee. Omdat een van zijn dochters pas 13 jaar oud is en morgen examens heeft, vertrok vader met zijn dochters op tijd naar huis.

Meer diversiteit
Gevraagd naar een tip die hij nog had voor het jubilerende festival, hintte hij op meer diversiteit in de programmering. "Om ook gevarieerder en diverse publiek te bedienen." Hoe dat er programmatisch uit zou moeten zien, zei hij niet te weten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen