Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Timmermans eert overleden zanger Thé Lau

Geplaatst opwoensdag 24 juni 2015 - 16:08

Frans Timmermans heeft woensdag de overleden zanger Thé Lau geëerd tijdens een betoog in het Europees Parlement in Brussel.

Volgens De Telegraaf eindigde Timmermans het betoog tijdens een debat over migratie met een zin uit een van de bekendste liedjes van Lau en diens groep The Scene: "Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen."

Facebook
Ook op Facebook staat de politicus stil bij het overlijden van de zanger. 'Het gaat er niet om dat Thé Lau dood is. Het gaat erom dat Thé Lau geleefd heeft. Laten we dat onthouden van zijn laatste jaren en laten wij zijn muziek nog vaak draaien, zodat we ons altijd herinneren: Thé Lau, hij heeft geleefd!'

Keelkanker
De 62-jarige zanger overleed dinsdagavond in zijn huis in Amsterdam. Thé Lau was al geruime tijd ongeneeslijk ziek, in 2013 liet hij weten keelkanker te hebben.

Lees ook: Telegraaf verwart Thé Lau met Lau Geeraets.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zieke Thé Lau zegt optreden in Heerlen af
Klassieker Thé Lau nieuw leven ingeblazen door Minis
Telegraaf verwart Thé Lau met Lau Geeraets
Timmermans Limburgs Greatest Man volgens JFK Magazine
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen