kernafval, vaten, radioactief, giftig (stock)

Timmermans: 'Laat kerncentrale Maasbracht onderzoeken'

"Maak de rekensom en trek dan je conclusies". Dat is het advies van Frans Timmermans voor het onderzoeken van de bouw van kerncentrales in Limburg. Provinciale Staten in Limburg drong afgelopen maand aan op een onderzoek.

Frans Timmermans
Timmermans wijst boeren op gevaar eigen voortbestaan

"Als we zo doorgaan zoals we nu bezig zijn, waar eindigen jullie dan met de boerenstand over tien of twintig jaar?"

Frans Timmermans
Timmermans in thuisisolatie vanwege corona in omgeving

Eurocommissaris Frans Timmermans zit thuis in isolatie, omdat iemand uit zijn directe omgeving positief getest is op corona.

Frans Timmermans (jan 2020)
Frans Timmermans roemt Ginsburg als strijder voor gelijkheid

EU-commissaris Frans Timmermans uit Heerlen heeft Ruth Bader Ginsburg herdacht als een onvermoeibare strijder voor gelijkheid.

Frans Timmermans Holocaust-herdenking (27 jan 2020)
Frans Timmermans: 'Logica achter antisemitisme bestrijden'

Vice-voorzitter Frans Timmermans van de Europese Commissie vindt het een burgerplicht om het mechanisme te blijven bestrijden dat heeft geleid tot de Holocaust, ook wel Shoa genoemd.

Frans Timmermans bij feestje D'r Sjalter GaiaZoo in Kerkrade (16 jan 2020)
Timmermans: Mijnsluiting Limburg als Europees voorbeeld

Eurocommissaris Frans Timmermans uit Heerlen gaat de mijnsluiting in Zuid-Limburg als voorbeeld gebruiken voor andere mijnsluitingen in Europa die er tussen nu en 2050 aan zitten te komen. Dat zei Timmermans tijdens een bezoek aan D'r Sjalter in Kerkrade.

Frans Timmermans
Frans Timmermans even baas van Europese Commissie

Frans Timmermans zwaait sinds maandag de scepter in de Europese Commissie. Als eerste vicevoorzitter van het dagelijks EU-bestuur vervangt hij zijn baas Jean-Claude Juncker zolang dat nodig is.

Frans Timmermans
Timmermans staat te trappelen voor nieuwe klus

Frans Timmermans ziet ernaar uit om op 1 november aan de slag te gaan als eerste man onder Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.

ANP-75587254
Frans Timmermans wordt klimaatchef in Europese Commissie

Frans Timmermans wordt klimaatchef in de Europese Commissie.

Timmermans: 'Von der Leyen beslist over mijn portefeuille'

Vicevoorzitter Frans Timmermans kan niet zeggen welke portefeuille voor hem in het verschiet ligt in de volgende Europese Commissie, die op 1 november onder leiding van Ursula von der Leyen aantreedt

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app