Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Theunisz blijft ook op zijn 75ste 'aon de geng'

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 14:51

De Maastrichtse zanger Frans Theunisz denkt voorlopig niet aan stoppen. Maandag is zijn 75ste verjaardag, maar van een artiestenpensioen wil hij niets weten.

Hoe lang hij nog doorgaat? "Zolang de mensen het leuk vinden, ik nog aanbiedingen krijg om op te treden en ik gezond ben", zegt Theunisz in een openhartig interview op L1-Radio.

Megahit
De zanger blikt terug op zijn rijke carrière. Als klein jongetje liep Teunisz trommelend mee zodra er een harmonie door de straat kwam. Later drumde hij in rockbands. Hij praat over zijn eerste stappen in de muziekwereld als drummer en het ontstaan van de hit 'Sjeng aon de geng'.

Sjoerd Duijkaerts, Frans Teunisz, verjaardag, 75 (25 jan 2021)
Foto: L1

Openhartig
Ook is hij openhartig over zijn privéleven. Verhalen over verlies, verdriet, vreugde, schuld en zelfreflectie worden besproken. Theunisz is vooral bekend als entertainer, maar zodra het over zijn broers gaat, is hij een gevoelsman. Hij verloor twee jongere broers, een eeneiige tweeling.

Beluister hier het hele interview.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen