Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Theunisz blijft ook op zijn 75ste 'aon de geng'

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 14:51

De Maastrichtse zanger Frans Theunisz denkt voorlopig niet aan stoppen. Maandag is zijn 75ste verjaardag, maar van een artiestenpensioen wil hij niets weten.

Hoe lang hij nog doorgaat? "Zolang de mensen het leuk vinden, ik nog aanbiedingen krijg om op te treden en ik gezond ben", zegt Theunisz in een openhartig interview op L1-Radio.

Megahit
De zanger blikt terug op zijn rijke carrière. Als klein jongetje liep Teunisz trommelend mee zodra er een harmonie door de straat kwam. Later drumde hij in rockbands. Hij praat over zijn eerste stappen in de muziekwereld als drummer en het ontstaan van de hit 'Sjeng aon de geng'.

Sjoerd Duijkaerts, Frans Teunisz, verjaardag, 75 (25 jan 2021)
Foto: L1

Openhartig
Ook is hij openhartig over zijn privéleven. Verhalen over verlies, verdriet, vreugde, schuld en zelfreflectie worden besproken. Theunisz is vooral bekend als entertainer, maar zodra het over zijn broers gaat, is hij een gevoelsman. Hij verloor twee jongere broers, een eeneiige tweeling.

Beluister hier het hele interview.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen