Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Pollux vertrekt na 17,5 jaar bij L1

Geplaatst opwoensdag 15 februari 2017 - 14:52

Programmamaker Frans Pollux vertrekt per 1 april bij L1.

Hij maakt gebruik van de vrijwillige vertrekregeling die de omroep heeft ingesteld vanwege de bezuinigingen. Het budget van L1 is sinds dit jaar door het Rijk verlaagd met ongeveer 1,5 miljoen euro.

Avondgasten
Venlonaar
Pollux heeft 17,5 jaar bij de regionale omroep gewerkt. Hij begon als verslaggever op de redactie in Venlo. Op radio presenteerde hij jarenlang Cultuurcafé en op televisie is hij een van de presentatoren van het achtergrondprogramma AvondGasten. Voorafgaand aan carnaval presenteert Frans Pollux op dit moment het dagelijkse programma VastelaovendGaste.

Meer schrijven
Pollux zelf laat weten dat verandering niks voor hem is, 'maar toch ga ik het proberen'. "Het is mijn eigen keus, maar toch ben ik nog steeds een beetje geschokt over m'n beslissing." De
programmamaker en muzikant gaat zich storten op het schrijven: "boeken, toneelstukken en (meer) columns voor De Limburger."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jos van Rey zwaait afscheidnemende Frans Pollux uit
Frans Pollux wint Orde van de Gulden Humor
Mini-docu over Neet oét Lottum in Top 2000 a gogo
Artiesten eren Glenn Corneille tijdens Zomerparkfeest
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen