Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Maassen ziet kansen voor Tom Dumoulin in Tour 2020

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 18:25

Frans Maassen uit Haelen, toekomstig ploegleider van Tom Dumoulin, reageert positief op de bekendmaking van het parcours van de Tour de France 2020.

Volgens de ploegleider van Jumbo-Visma belooft het vanaf het begin een superzware tour te worden.

Wapen van Dumoulin
Hij denkt dat de editie van 2020 zeker een Tour voor Tom Dumoulin is. Ondanks het ontbreken van een vlakke tijdrit ziet Maassen voordelen in de klimtijdrit op de voorlaatste dag. De Maastrichtenaar beschikt immers over het geweldige wapen 'de tijdrit' op het einde van de Tour.

Sterke ploeg
De ploeg van Maassen beschikt komend seizoen naast Dumoulin over een sterke ploeg met daarin de klassementsrijders Steven Kruijswijk en Primoz Roglic. Over twee weken komt de ploegleiding bij elkaar om de planning rond te maken voor het komend seizoen. Dan wordt er ook alvast vooruit gekeken welke renner welke grote ronde zou kunnen gaan rijden.

Lees ook: Dumoulin wil Tour en Spelen in 2020

Afstappen onbespreekbaar
Tom Dumoulin heeft zelf aangegeven dat hij graag in de Tour en op de Olympische Spelen in Tokio wil rijden. Dat is volgens Maassen een moeilijke combinatie omdat er tussen beide wedstrijden weinig hersteltijd ligt. Ideaal zou zijn om twee weken Tour te rijden en dan af te stappen, maar dat is onbespreekbaar binnen het team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen