Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Maassen ziet kansen voor Tom Dumoulin in Tour 2020

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 18:25

Frans Maassen uit Haelen, toekomstig ploegleider van Tom Dumoulin, reageert positief op de bekendmaking van het parcours van de Tour de France 2020.

Volgens de ploegleider van Jumbo-Visma belooft het vanaf het begin een superzware tour te worden.

Wapen van Dumoulin
Hij denkt dat de editie van 2020 zeker een Tour voor Tom Dumoulin is. Ondanks het ontbreken van een vlakke tijdrit ziet Maassen voordelen in de klimtijdrit op de voorlaatste dag. De Maastrichtenaar beschikt immers over het geweldige wapen 'de tijdrit' op het einde van de Tour.

Sterke ploeg
De ploeg van Maassen beschikt komend seizoen naast Dumoulin over een sterke ploeg met daarin de klassementsrijders Steven Kruijswijk en Primoz Roglic. Over twee weken komt de ploegleiding bij elkaar om de planning rond te maken voor het komend seizoen. Dan wordt er ook alvast vooruit gekeken welke renner welke grote ronde zou kunnen gaan rijden.

Lees ook: Dumoulin wil Tour en Spelen in 2020

Afstappen onbespreekbaar
Tom Dumoulin heeft zelf aangegeven dat hij graag in de Tour en op de Olympische Spelen in Tokio wil rijden. Dat is volgens Maassen een moeilijke combinatie omdat er tussen beide wedstrijden weinig hersteltijd ligt. Ideaal zou zijn om twee weken Tour te rijden en dan af te stappen, maar dat is onbespreekbaar binnen het team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen