Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Maassen ziet kansen voor Tom Dumoulin in Tour 2020

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 18:25

Frans Maassen uit Haelen, toekomstig ploegleider van Tom Dumoulin, reageert positief op de bekendmaking van het parcours van de Tour de France 2020.

Volgens de ploegleider van Jumbo-Visma belooft het vanaf het begin een superzware tour te worden.

Wapen van Dumoulin
Hij denkt dat de editie van 2020 zeker een Tour voor Tom Dumoulin is. Ondanks het ontbreken van een vlakke tijdrit ziet Maassen voordelen in de klimtijdrit op de voorlaatste dag. De Maastrichtenaar beschikt immers over het geweldige wapen 'de tijdrit' op het einde van de Tour.

Sterke ploeg
De ploeg van Maassen beschikt komend seizoen naast Dumoulin over een sterke ploeg met daarin de klassementsrijders Steven Kruijswijk en Primoz Roglic. Over twee weken komt de ploegleiding bij elkaar om de planning rond te maken voor het komend seizoen. Dan wordt er ook alvast vooruit gekeken welke renner welke grote ronde zou kunnen gaan rijden.

Lees ook: Dumoulin wil Tour en Spelen in 2020

Afstappen onbespreekbaar
Tom Dumoulin heeft zelf aangegeven dat hij graag in de Tour en op de Olympische Spelen in Tokio wil rijden. Dat is volgens Maassen een moeilijke combinatie omdat er tussen beide wedstrijden weinig hersteltijd ligt. Ideaal zou zijn om twee weken Tour te rijden en dan af te stappen, maar dat is onbespreekbaar binnen het team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen