Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Maassen blij met zege Dumoulin

Geplaatst opzondag 10 juli 2016 - 21:17

Frans Maassen is blij voor Tom Dumoulin. Maassen was tot zondag de laatste Limburger die een etappe in de tour won, maar gunt Dumoulin deze titel graag.

"Het was tijd voor een nieuwe Limburgse winnaar in de tour. Zeker zo'n prachtige rit. Het is hem van harte gegund."

Met eigen ogen
​Maassen
zag zijn titel voor zijn ogen overgenomen worden. Als ploegleider van Lotto-Jumbo reed hij achter de kopgroep met daarin zijn eigen renner Bennet. "Tom is iemand die de etappe goed aankon. In het klimmetje van de tweede categorie had hij het even moeilijk, maar in de finale liet hij zien dat hij de beste was".

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Frans Maassen verwacht spektakel in Tour 2015
Wie tipt 'oude rot' Frans Maassen als Tourwinnaar?
Frans Maassen gelooft in Tourstunt van Roglic
Tour de France-etappe geneutraliseerd
Touretappe geneutraliseerd, begrip bij ploegleider Maassen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen