Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Bauer: 'Sluit uitstap naar Limburgs duet niet uit'

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 18:45

De signeersessies van Frans Bauer in Beek en Venlo waren drukbezocht. Daar deed de volkszanger zelfs uit de doeken dat hij een uitstapje naar het Limburgs niet uitsluit.

"Ik heb goed contact met Frans Theunisz en Beppie Kraft", aldus Bauer.

Duet
De muziek van de Limburgse muzikanten gaan Bauer aan het hart. "Ik heb de liedjes van Sjeng Kraft, de vader van Beppie altijd heel mooi gevonden." Of er in de nabije toekomst een duet met Beppie moet nog blijken, maar zegt Frans er direct achteraan, dat zoiets spontaan moet gebeuren. "Maar de contacten zijn al gelegd", aldus Frans.

Bellen
Bauer was ook onder de indruk van zijn fans in Limburg. Na zijn optreden belde Frans zijn vrouw Mariska. "Maris vroeg of het druk was in Limburg, ik zeg druk, Maris ik kan mijn naam haast niet meer schrijven" aldus Bauer.

De volkszanger is niet onbekend in Limburg. Hij nam onlangs een videoclip op in een Limburgse supermarkt en zong op het Oktoberfeest in Sittard al 'Sjeng aon de Geng'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen