Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Bauer: 'Sluit uitstap naar Limburgs duet niet uit'

Geplaatst opwoensdag 23 oktober 2019 - 18:45

De signeersessies van Frans Bauer in Beek en Venlo waren drukbezocht. Daar deed de volkszanger zelfs uit de doeken dat hij een uitstapje naar het Limburgs niet uitsluit.

"Ik heb goed contact met Frans Theunisz en Beppie Kraft", aldus Bauer.

Duet
De muziek van de Limburgse muzikanten gaan Bauer aan het hart. "Ik heb de liedjes van Sjeng Kraft, de vader van Beppie altijd heel mooi gevonden." Of er in de nabije toekomst een duet met Beppie moet nog blijken, maar zegt Frans er direct achteraan, dat zoiets spontaan moet gebeuren. "Maar de contacten zijn al gelegd", aldus Frans.

Bellen
Bauer was ook onder de indruk van zijn fans in Limburg. Na zijn optreden belde Frans zijn vrouw Mariska. "Maris vroeg of het druk was in Limburg, ik zeg druk, Maris ik kan mijn naam haast niet meer schrijven" aldus Bauer.

De volkszanger is niet onbekend in Limburg. Hij nam onlangs een videoclip op in een Limburgse supermarkt en zong op het Oktoberfeest in Sittard al 'Sjeng aon de Geng'.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen