Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Frans Bauer gestrikt voor Oktoberfeest Sittard

Geplaatst opwoensdag 6 september 2017 - 7:39

Volkszanger Frans Bauer komt naar de dertiende editie van Oktoberfeest Sittard.

De populaire zanger zal woensdag 18 oktober, de laatste avond van het najaarsfeest, op de bühne staan.

Foute party
De vertolker van het levenslied is gestrikt voor de Foute Party van radiozender Qmusic. Aan Frans Bauer de taak om de bezoekers van het bierfeest op te zwepen met zijn meezingers.

Line up
De zanger uit Roosendaal is niet de enige klinkende naam die het Oktoberfeest aan de affiche heeft toegevoegd. Artiesten als Cat Ballou, Höhner, Marianne Rosenberg, Mickie Krause en Guildo Horn & Die Orthopädischen Strümpfe reizen ook af naar Sittard voor het 'grootste najaarsfeest van het zuiden'. Het volledige programma is hier te bekijken.

Kermis
Het Oktoberfeest is meer dan alleen maar feesten in een van de paviljoens op de schootsvelden. Pal naast het feestgedruis staan ook spectaculaire kermisattracties.

Drukbezocht
Vorig jaar trok het bierfeest zo'n 200.000 mensen naar Sittard. Het feest van Duitse muziek, dirndls, lederhosen en bier vindt dit jaar van 13 tot en met 18 oktober plaats.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen