Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Bauer gestrikt voor Oktoberfeest Sittard

Geplaatst opwoensdag 6 september 2017 - 7:39

Volkszanger Frans Bauer komt naar de dertiende editie van Oktoberfeest Sittard.

De populaire zanger zal woensdag 18 oktober, de laatste avond van het najaarsfeest, op de bühne staan.

Foute party
De vertolker van het levenslied is gestrikt voor de Foute Party van radiozender Qmusic. Aan Frans Bauer de taak om de bezoekers van het bierfeest op te zwepen met zijn meezingers.

Line up
De zanger uit Roosendaal is niet de enige klinkende naam die het Oktoberfeest aan de affiche heeft toegevoegd. Artiesten als Cat Ballou, Höhner, Marianne Rosenberg, Mickie Krause en Guildo Horn & Die Orthopädischen Strümpfe reizen ook af naar Sittard voor het 'grootste najaarsfeest van het zuiden'. Het volledige programma is hier te bekijken.

Kermis
Het Oktoberfeest is meer dan alleen maar feesten in een van de paviljoens op de schootsvelden. Pal naast het feestgedruis staan ook spectaculaire kermisattracties.

Drukbezocht
Vorig jaar trok het bierfeest zo'n 200.000 mensen naar Sittard. Het feest van Duitse muziek, dirndls, lederhosen en bier vindt dit jaar van 13 tot en met 18 oktober plaats.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen